Kontakt

Evangelisches Krankenhaus Oberhausen

Rund um die Uhr erreichbar

Tel. 0208 881-0

E-Mail schreiben »

Anschrift
Virchowstraße 20
46047 Oberhausen
Haupteingang Haus A

Informacion për aplikantët e huaj në shqip

Kolegë të kombësive të ndryshme punojnë së bashku si të barabartë në Spitalin Ungjillor Oberhausen. Ne mirëpresim me perzemersi punonjës nga e gjithë bota!

Për të lehtësuar fillimin e punës së punëtorëve të huaj të kualifikuar në Gjermani, në EKO u krijua menaxhimi i integrimit. Menaxhimi ynë i integrimit mbështet aplikantët nga jashtë në një larmi çështjesh dhe ndihmon me një larmi temash. Qoftë duke kërkuar për një apartament apo ndihmë gjate aplikimeve – ne do t'ju mbështesim në rrugën drejt një faze të re të jetës.

Çfarë ne ju ofrojmë:

 • Mbështetje në aplikimin për të ashtuquajturin vendim deficiti për të përcaktuar ekuivalencën e diplomes tuaj
 • Pozicioni i përhershëm nga dita e parë, dakordesim pagash
 • Ndihmë me aplikimin për vizë, marrjen përsiper të shpenzimeve për procedurën e përshpejtuar për punëtorët e kualifikuar
 • Asistencë në gjetjen e akomodimit
 • Marrja në aeroport
 • Periudha e përshtatjes në vendin e banimit dhe të punës
 • Asistencë gjate vizitave tek autoritetet
 • Kursi i gjuhës profesionale B1 – B2
 • Kurs përgatitor për testin e njohurive
 • Mbështetje për bashkimin familjar (fëmijët, bashkëshorti)
 • dhe disa çështje të tjera

Çfarë ju nevojitet:

 • Vërtetim që jeni infermier i liçensuar në vendin tuaj
 • Dëshmi të njohurive të gjuhës Gjermane në nivelin B1
 • Gatishmëria për tu përshtatur me situata të reja

Mirëpresim aplikimin tuaj!
Personi juaj i kontaktit
Thorsten Niedballa, Menaxher i integrimit